W przepisie jest żeby “chwilę gotować”. U mnie to gotowanie trwało zdecydowanie dłużej. Pieczarki wcześniej poddusiłam. Żałowałam, że nie zrobiłam tego samego z papryką. Leczo wyszło dobre, ale przepis powinno się dopracować – szczególnie dla kogoś kto robi pierwszy raz.
W przepisie jest żeby “chwilę gotować”. U mnie to gotowanie trwało zdecydowanie dłużej. Pieczarki wcześniej poddusiłam. Żałowałam, że nie zrobiłam tego samego z papryką. Leczo wyszło dobre, ale przepis powinno się dopracować – szczególnie dla kogoś kto robi pierwszy raz.
Wszystko właśnie zależy od tego, jakie kto ma gusta. U nas każdy lubi czuć ‘chrupiącą’ paprykę, dlatego zbyt długo nie gotuję.
za leczo dałabym się posiekać;) z pieczarkami robiłam ostatnio, paluszki lizać:D
ale dawno nie robiłam :P
Oj zjadłabym takie :) Wygląda pysznie :)
Pyszny i szybki obiad;-) dawno nie robiłam leczo;-)
z pieczarkami nie próbowałam ale cokolwiek się do niego wrzuci jest pyszne:)
uwielbiam leczo pod każdą postacią :)