Krem do babeczek z serka śmietankowego i kremówki

Krem do babeczek z serka śmietankowego i kremówki

Podziel sięShare on Facebook1Share on Google+3Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Był już krem z mascarpone (Przepis na krem do babeczek (muffinek) z mascarpone i śmietaną). Teraz czas na krem z serka naturalnego ;-)

Składniki

  • Serek śmietankowy 350g serka śmietankowego, kremowego, naturalnego (typu Twój smak, Philadelphia)
  • Cukier puder 4 łyżki
  • Cytryna sok z połówki cytryny
  • Śmietana kremówka 150ml
  1. Serek utrzeć z cukrem pudrem.
  2. Śmietanę ubić na sztywno mikserem, dodać do serowej masy.
  3. Dodać sok z cytryny, wymieszać całość łyżeczką. Gotowe!
Podziel sięShare on Facebook1Share on Google+3Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

7 odpowiedzi na “Krem do babeczek z serka śmietankowego i kremówki

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.