Sałatka z selera naciowego, papryki, ananasa i kukurydzy

Podziel sięShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Sałatka z selerem naciowym, papryką i kukurydzą.

Składniki

  • Seler naciowy 170g, ok. 5 średnich gałązek
  • Papryka zielona mała, 100g
  • Papryka czerwona mała, 100g
  • Ananas z puszki 330g
  • Kukurydza konserwowa 220g
  • Majonez 2-3 czubate łyżki
  • Pieprz do smaku

20140817_173021

Wykonanie:

  1. Seler naciowy pokroić w cienkie paseczki.
  2. Kukurydzę i ananasa odsączyć z zalewy.
  3. Obie papryki i ananasa pokroić w drobną kostkę.
  4. Wszystkie składniki wrzucić do jednej miski, dodać majonez, doprawić do smaku pieprzem, wymieszać. Smacznego! :)

20140817_174839

Podziel sięShare on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!

5 odpowiedzi na “Sałatka z selera naciowego, papryki, ananasa i kukurydzy

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.