Masło czosnkowe z natką pietruszki
Sosy i dipy

Masło czosnkowe z natką pietruszki

Masło czosnkowe z natką pietruszki – Moje ulubione masełko do grzanek ;-)

Masło czosnkowe z natką pietruszki – Składniki:

  • Masło 1/3 kostki
  • Natka pietruszki świeża
  • Czosnek 2 ząbki
  • Sól szczypta, do smaku

Masło czosnkowe z natką pietruszki – Wykonanie:

  1. Do miękkiego masła dodać sól.
  2. Natkę pietruszki drobno posiekać.
  3. Dwa większe ząbki czosnku przecisnąć przez praskę lub drobno posiekać.
  4. Natkę i czosnek wrzucić do masła, porządnie wymieszać.
  5. Idealnie pasuje do tostów, grzanek i innego ciepłego pieczywa ;-) Smacznego!
3 / 5 ( 1 głosów )

4 thoughts on “Masło czosnkowe z natką pietruszki”

  1. Exxxxtttttttttrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssdssssssssssssssddssss `aaaaaaaaaaaaaaaassaaaasaaaassassaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeerdrrreeeeererereeeeeeer ffffffffffffffffaaasaaaaaaasjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnnnnnnnnnnnnnnneeeeereeererrrdddreeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzrooooolooooooooolbbbbbbbbbbbbbiiioiiiie to na sylwestra !

  2. Uwielbiam i często się u mnie pojawia! Z resztą ja i moja rodzina jesteśmy totalnymi czosnkożercami, tyle ile czosnku pożeramy to głowa mała!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.