Słodko-pikantna surówka z kapusty pekińskiej

Słodko-pikantna surówka z kapusty pekińskiej


Słodko-pikantna surówka do obiadu.

Składniki

  • Kapusta pekińska mała
  • Marchew 1 średniej wielkości
  • Ogórek kiszony 2 ogórki
  • Majonez 1 łyżka
  • Sos słodko-pikantny Tao Tao 1 łyżka
Słodko-pikantna surówka z kapusty pekińskiej

Wykonanie:

  1. Kapustę umyć, osuszyć, poszatkować.
  2. Marchewkę zetrzeć na średnich oczkach.
  3. Ogórki pokroić w kostkę.
  4. Całość wrzucić do jednej miski, dodać majonez i sos słodko-pikantny, wymieszać. Smacznego!

Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!

6 odpowiedzi na “Słodko-pikantna surówka z kapusty pekińskiej

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.